Virág kiszállítással kapcsolatos tudnivalók – Flowy

Kosarad

Szállítással és csomagolással kapcsolatos tudnivalók (Új)

SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Érintésmentes kézbesítés: Vásárlóink érdekében ideiglenesen felfüggesztettük utánvétes kézbesítési lehetőségünket, csak és kizárólag érintésmentes kézbesítéssel szállítunk virágot. A csokrot barna papírtáskába csomagoljuk, melyet a kilincsre / kerítésre akasztunk. Futáraink minden esetben maszkban és kesztyűben teljesítik a megrendeléseket. 

Fontos tudnod! Jelenleg Budapestre és 70km környékére szállítunk, a rendelési mennyiségek növekedésével várhatóan a vidéki kiszállítás is lehetővé válik.

Budapesten és környékén a következő szállítási módok vehetőek igénybe: 

 • Házhozszállítás Budapestre ingyenes
 • Személyes átvételünket ideiglenesen felfüggesztettük vásárlóink védelme érdekében.

  Szállítási napok: minden nap, vasárnap és szerda kivételével

  Budapest környékére (70 km körzetben) is szállítunk, ennek árait a termék átvételi helyének megadásakor látni fogod. (Budapest környéke 70km körzetben átvétel megjelölése)  

  CSOMAGOLÁS

  A FLOWY-nál kétféle csomagolástípus közül választhatsz:

  EGYENESEN A VÁZÁBA 

  Alapbeállításként a legkedvezményesebb csomagolás a "Egyenesen a vázába csomagolás": A virágokat közvetlenül a magyar termelőktől érkező nylon vagy papír csomagolásban szállítjuk, díszítés nélkül, kérésre ajándékkártyát mellékelünk. 

  Ezt csak akkor ajánljuk, ha otthonra rendelsz és nem közvetlenül ajándéknak szánod, vagy tervezed, hogy egyénileg újracsomagolod. Extra díjtétel nélkül kínáljuk.

  FLOWY BARNA PAPÍR 

  A FLOWY brandjéhez kapcsolódó "Egyszerű barna papíros csomagolás": Egyszerű stílusos csomagolás, ami egy barna papírt, kérésre ajándékkártyát és a FLOWY matricát tartalmazza. Ajándéknak is szívesen ajánljuk. Ez feláras opció, melynek díját a termék variánsnál megtalálod.