Virágtrendek 2017 - Boho-Luxe az új fekete  – Flowy

Kosarad

Virágtrendek 2017 - Boho-Luxe az új fekete 


Csakúgy, mint a menyasszonyi ruhák, a virágok közül számos „kijön” majd újra divatba kerül. Nemcsak a fajtákra igaz ez, hanem az elrendezésükre, csomagolásukra. 2017 legfontosabb trendje továbbra is, hogy a csokrok a „mintha kint lennénk a természetbe” vagy „most szedtük volna a kertbe” vonalat fogják követni. Ennek azonban természetessége és informális jellege tovább fokozódik.  

 

A létraszerű kompozíciók, a finoman redőzött koszorúk, és a buja zöld lombok egyre erőteljesebben kerülnek előtérbe, szinte már a viktoriánus korszakot idézve. Az Instagram, Facebook, illetve Pinterest fiókok népszerűsége miatt, egyre fontosabb a virágok fényképen való megjelenése, ezért előtérbe kerülhetnek a valódi, gyönyörű selyem szalagok.

 

A zsákvászon,  lekváros üveg, a naturális fadarabok még mindig nagyon népszerűek, de külföldön egyre erőteljesebb irány az egyfajta bohém elegáns csillogás, a boho-luxe.

Színekben előtérbe kerülnek az egyre merészebb mély vörös, lila, de a pasztellszínek továbbra is népszerűek lesznek. A boho-luxe vonalat jól képviseli majd az egyre intenzívebben megjelenő földes merlot barnák, a mélyzöld lombozat színek. 

És ne feledjük, amikor virágról beszélünk nemcsak a mennyasszonyi csokrok kell eszünkbe jussanak. Érdemes megfigyelni, hogy a trendekben a modern 21.századai elfoglalt ember stílusjegyei köszönnek vissza, akiknek nincs idejük ugyan a természetbe menekülni, de a természetből egyre többet szeretnének otthonukba csempészni.

 

Mi a Flowy-nál jövő hónap során egy csomó újdonságot mutatunk be annak érdekében, hogy ezek a stílusjegyek megjelenhessenek otthonaitokban, illetve néhány egyéb meglepetésre is készülünk! Boldog Új Évet.

Felhasznált forrás:

FlowerTrends Forecast  lilylupin.co.uk

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)