Milyen típusú a párkapcsolatod? Mutatjuk, hogy milyen virággal lepd me – Flowy

Kosarad

Milyen típusú a párkapcsolatod? Mutatjuk, hogy milyen virággal lepd meg párod.


Kalandor 

Ha tehetnétek állandóan utaznátok? Folyton folyvást keresitek az új úticélokat? Bár a COVID most nem enged szabad utat a kalandozásoknak, tudasd szerelmeddel, hogy a vihar elmúltával továbbra is vele szeretnéd felfedezni a világot. Lepd meg párodat káprázatos frézia csokorral.

Bújós

Egy pörgős nap után nincs is másra szükséged, mint hogy szerelmeddel bekuckózzatok, összebújjatok a paplan alatt és suttogva kibeszéljétek a nap fáradalmait? Lepd meg kedvesed gyöngéd rózsaszín tulipánnal.

Új szerelem

Bimbózó új kapcsolat? Még szirmait bontogatja köztetek a szerelem, de Te már tudod, hogy Ő az igazi? Tudasd kedveseddel, hogy mellette szeretnéd lezárni életed szerelmi szálát. Válaszd ehhez látványos, de mégis elegáns Less is More csokrunkat.

Vattacukorfelhő

Minden gondolatod körülötte forog? Minden neki szóló üzeneted végére szívecske kerül? Mindig azon töprengsz, mivel tudnád meglepni? A kapcsolatotok egy nagy vattacukorfelhő? Tudasd szerelmeddel, hogy mellette a felhők között jársz és betakar a rózsaszín köd. Válaszd ehhez Pink bombastic fantázianévre hallgató csokrunkat.

Legjobb barát

Honnan ismerszik meg a legjobb barát? Olvasol a másik gondolataiban, már a lélegzetvételéből tudod, hogy mit érez, ismered a legféltettebb titkait is. Nincs is annál megnyugtatóbb, mint mikor tudod, hogy egy pörgős nap után a legjobb barátod karjai közé érkezel haza, aki már a mimikádból látja hogy telt a napod. Tudasd kedveseddel, hogy mennyire fontos neked a barátsága. Válaszd a sárga rózsát, amely a barátságból kialakult szerelem szimbóluma.

Erre esküszünk

Már a nagy napra készülődtök? A filmekből ismered a "megszokott menekülési vágyat" mégis te a legnagyobb nyugalommal és izgalommal várod, hogy megpillantsd szerelmed a hófehér ruhában? Mondd el neki fehér szegfűvel, hogy szemernyi kétség sem fér hozzá, Ő az igazi!

Tündérmese

Ha együtt vagytok, valahogy minden tökéletesen klappol, nincs előttetek akadály, a szerelmetek mindent legyőz? Ami Murphy törvényei szerint elromolhat, nálatok mégis zökkenőmentesen működik? Igazi tündérmese a kapcsolatotok! Mondd el szerelmednek, hogy csak vele tudod elképzelni a happy endet. Válaszd ehhez a rózsaszín liliomot.

Passion

Kapcsolatotok minden perce tüzes? Minden pillantásotokban ott van a csábítás és vonzódás? Minden együtt töltött pillanatotok a szenvedélyről szól? Tudasd pároddal mennyire vágysz rá. Válaszd ehhez a vörös szegfűt, az érzékiség szimbólumát.

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)