Mi álljon a Valentin-napi kártyán? – Flowy

Kosarad

Mi álljon a Valentin-napi kártyán?


Mondd el Flowyval! 

Ha már meg van a tökéletes Valentin-napi csokor, akkor már csak egy dolog maradt hátra, az a fránya ajándékkártya, amit a csokor mellé lehet mellékelni. 

Tudjuk, hogy egyszerűbb lenne átugrani ezt a lehetőséget, hiszen már a csokor is árulkodik iránta érzett szerelmedről, de mégis jól esik a pár kedves szó. A Flowy csapata idén a kártyára írt vallomásban is segít Neked! 

A legegyszerűbb üzeneteket, mint a “Szeretlek” most tegyük félre és gondoljuk végig, hogy mik azok az apró hétköznapi dolgok, amelyek boldoggá tesznek téged vagy éppen párodat. Hiszen bár Valentin-nap csak egyszer van egy évben, viszont pároddal az év 365 napját együtt töltöd. Sokkal nagyobb öröm lesz, ha olyan üzenetet lát a csokor mellett, amelyet személyesen neki üzensz és ami igazán leírja a szerelmeteket. 

Kezdjük a megszólítással! Szoktátok egymást becézni? Remek! Gondold végig, hogy mi az a becenév, amire párod mindig elmosolyodik, vagy amelyikkel legtöbbször megnevetteted, de akár szólíthatod úgy is, ahogy mindig szoktad, már ebből is érezni fogja, hogy a kártyán a saját szavaid állnak. 

Adunk pár ötletet, hogy beindítsa a fantáziád: Baba, Kiscica, Manó, …

Most jöhet a nagyobbik feladat, vagyis az a pár szó, amit neki üzensz. Ismét tegyük félre a clichéket, mint az “elloptad a szívemet”, “Te vagy életem szerelme” stb. Gondolj bele abba, hogy mi mindent tesz meg érted párod: Illatosak a ruháid? Vacsorával vár haza? Mik azok az apró hétköznapi dolgok vagy teendők, amikre szorgalmasan oda figyel, hogy Téged boldoggá tegyen?

Nézzünk pár példát: 

“ Imádom a főztödet. ” 

“ Imádom, hogy Te teszed otthonná a lakásunkat. ”

Ha nem jut eszedbe ezekről semmi, akkor akár egyszerűen csak meg is köszönheted, azt, amit érted tesz, de akár viccesre is veheted a figurát. 

Ha tudod, hogy már többször tett vicces megjegyzést arra, hogy mindig leeszed a ruhád, akkor írj ennyit: 

“ Köszönöm, hogy mosol rám. “

Vagy csak egyszerűen: 

“ Köszönöm mindazt, amit értem teszel. ”

Ha most nem jut eszedbe ilyesmi, akkor térjünk rá azokra az apró momentumokra, amiket csak Te tudsz róla. Csillog a szeme, amikor rád néz? Szereti, ha melegítőben vagy? Vagy éppen morcos, amikor éhes? Ezeket is pár szavas üzenetbe foglalhatod. 

Például: 

“ Szeretem, ahogy rám nézel. ” 

“ Még ébredés után is gyönyörű vagy. ” 

“ Mindig megnyugtat a jelenléted ” 

De akár nevettesd meg pár szóval: 

“ Szeretlek, még akkor is, amikor éhes vagy. ” 

Ha a fentiek nem indították be a fantáziád és egyre kétségbeesettebb vagy, akkor gondoljunk egy kicsit a jövőre. Mit vársz nagyon, amit pároddal együtt fogtok csinálni? Gondolhatsz akár olyan apróságra is, hogy összebújtok egy film mellett, vagy csak várod, hogy haza érj hozzá, sőt van ötletünk arra is, ha már jegyesek vagytok. 

Például: 

“ Alig várom, hogy este összebújjunk! ” 

“ Alig várom, hogy haza érjek hozzád! ” 

“ Alig várom, hogy feleségül vegyelek! ” 

Nem kell költőnek lenned, ahhoz, hogy pár kedves szót a csokor mellé mellékelj. Merengj el pár percig azon, hogy mik azok az apróságok, amelyek csak titeket jellemeznek, bearanyozzák a mindennapjaitokat, ami akár egy apró figyelmesség is lehet. Garantáljuk, hogy mosolyt csal majd az arcára!

Mondd el neki Flowyval! 

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)