Egy felejthetetlen Valentin-nap – Flowy

Kosarad

Egy felejthetetlen Valentin-nap


 Az egyik legjobb, ha nem a legjobb dolog a világon, amikor van valaki, akire, ha csak rágondolunk, már mosolygunk, aki a nehéz perceinket is képes megszépíteni, akinek képesek vagyunk napokon, heteken át gondolkodni egy-egy ajándékán, mert semmit nem szeretünk annyira, mint őt a legboldogabbnak látni – és akinek szeretnénk minden évben egy igazán különleges meglepetéssel készülni Valentin-napon. Ez a valaki lehet a szerelmünk, egy barátunk, egy családtagunk – nincs rá szabály, kinek okozhatunk ilyenkor hatalmas örömet. Azt a fajta örömet, amit az ember akkor érez, ha olyasvalamit kap, amiről tudja, látja, hogy fontos volt a másiknak, mert időt és energiát áldozott arra, hogy teljesen ráhangolódjon, megtalálja a legszemélyesebb, legkedvesebb dolgot, amit csak adhat.

Megtalálni a tökéletes ajándékot nem egyszerű dolog. Kivéve, ha a Flowynál keresed... mert akkor gyerekjáték lesz!

Amióta a világ világ, virágot adni és kapni boldogság. Az a pillanat, amikor a kezünkben fogjuk a friss csokrot, amikor először megérezzük az illatát – az az élet tökéletes percei közé tartozik.

A Flowy eddig is a lehető legmagasabb minőségű termékekkel, gyönyörű, friss virágokkal várta a vásárlóit, de amivel idén Valentin-napra készülnek, azzal saját magukat is felülmúlják. Amikor náluk nézelődünk, tudjuk, hogy virágot ajándékozni több annál, mint bemenni egy boltba, és megvenni az első szembejövő csokrot.

Virágot ajándékozni művészet.

Mert mi lehetne jobb ajándék egy személyre szabottan összeállított csokornál, aminek minden szálában benne van a törődés, a másikra való maximális odafigyelés, amitől minden érzékszervünk életre kel? Az idei Valentin-napi csokraik ugyanis nemcsak a látványukban különlegesek, hanem illataikban is.

Legújabb termékeik a parfum rózsák, amiknek az illata jóval tovább tart, és jóval intenzívebb, mint a társaiké. Nem mindennapi virágok, valódi ünneppé varázsolnak bármilyen alkalmat – megkoronázzák a legszebb pillanatokat.

Miért különlegesek, miben mások, mint amiket megszoktunk?

A rózsák mindig is a legnépszerűbb virágok közé tartoztak – gyönyörűek, a szerelmet, szeretetet szimbolizálják, és nem utolsó sorban (főleg a parfum rózsák) elképesztően illatosak. Nem véletlen, hogy már maga Kleopátra is rózsaszirmokkal boríttatta be a szobáját, hogy Marcus Aurelius minden érzékszervére hatni tudjon, a rózsaolajat, rózsaillatot pedig már a középkorban is orvoslásra és a kellemetlen szagok elfedésére használták.

Az, hogy mennyire lesz illatos egy szál rózsa, a virágszirmok mennyisége és minősége határozza meg, az illatukat pedig különböző kategóriákba (pl. gyümölcsös, tea, pézsma, old rose) szokták sorolni. Persze a típusokon belül gyakran előfordul, hogy egyes rózsák drámaian illatosabbak, mint mások – ők azok, akik tökéletes ajándékok lehetnek egy szenvedélyes, érzéki társnak így Valentin-nap környékén...

Aki szereti a kicsit fűszeresebb, domináns illatot, amiben mégis jelen van egy kevés édes-gyümölcsös íz, annak a tearózsák között érdemes körülnézni, aki pedig inkább a citrusosabb, zamatosabb gyümölcsaromákat kedvelik, azoknak a gyümölcs típusú rózsákat ajánljuk. 

A visszafogottabb, klasszikusabb, édes, virágos illatokat kedvelők az ún. „Old rose” típusban fogják megtalálni azt, amit keresnek. Ebbe a kategóriába tartoznak például a parfümgyártáshoz használt növények is, ezek a (túlnyomórészt vörös vagy rózsaszín) rózsák a legjobb, legnépszerűbb női illatok alapkövei, és mára a forgalmazott illatok nagyjából 75%-ban megtalálhatóak.

Nem kellenek drága dolgok ahhoz, hogy a másik érezze, mennyire fontos nekünk, de néha szükségünk van olyan napokra, amik kitűnnek a többi közül. Amikor olyan ajándékot adunk vagy kapunk, amitől kicsit gyorsabban dobog a szívünk, ami emlékeztet a nehezebb pillanatokban arra, mennyi csodálatos dolog vesz minket körül – és legalább egy olyan ember van a világon, aki bármit megtenne értünk. Például időt és energiát nem kímélve megtalálja a számunkra tökéletes illatú virágot.

Legyen nagyon szép Valentin-napotok tele örömmel, szerelemmel, szeretettel – és a legillatosabb rózsákkal!

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)