Csináld magad koszorú <3 – Flowy

Kosarad

Csináld magad koszorú <3


Készíts koszorút fátyolvirágból <3 A fátyolvirág-koszorú igazi klasszikus, megidézi a tündérmesék világát és, erdei hangulatot teremt. Érdemes belefogni, mert egyszerű az elkészítése, a fátyolvirág nem kerül sokba és igazán elegáns, nőies forma.

a
a
a
A fátyolvirág-koszorú elkészítése nem bonyolult, nézd meg elkészítés egyszerű  lépéseit.
a

a
a
Az elkészítéshez drótra, fogóra vagy ollóra, ragasztószalagra, valamilyen díszszalagra, esetleg arany spray-re és egy csokor virágra lesz szükséged.
a
a
a
a
Készíts a drótból egy a fejméretednek megfelelő kört. Ha vékonyabb dróttal dolgozol érdemesebb többször körbetekerni és úgy rögzíteni.
a
a
a
a
Tekerd szorosan körbe ragasztóval a drótvázat.
a
a
a
a
A ragasztót darabokra vágva vagy vágás nélkül is körbetekerheted a dróton, használd a neked egyszerűbb megoldást.
a
a
a
a
A fátyolvirágok egy részét vágd rövidebb szárúra és hagyj hosszabb szárú szálakat is.
a
a
a
a
Egy hosszabb szállal kezd, tekerd a drótra és rögzítsd ragasztóval. Majd fokozatosan rövidebb szárú csomókat rögzíts. A következő hosszú szál legyen néhány centi átfedésben a másik hosszú szállal - ezzel is stabilizálod a koszorú alakját.
a
a
a
a
Amikor körbeértél a virágokkal az utolsó szálakat díszítő szalaggal is rögzítsd.
a
a
h
Ha tetszik arany vagy ezüst sprét is használhatsz a virágokra.

 

a


Cikk forrása: blog.beau-coup.com/diy-babys-breath-flower-crown

Tassilyn

Augusztus 19, 2016

What a spectacularly bad choice of location. Google is a company that deliberately uses a good canteen as a staff lure to encourage people to work late and stay in the workplace well past regular working hours. Read the Google story to learn more about the canteen in their first campus.The PR company should be hanging their collective heads in shame. That tweet was a perfect example of how to behave unllofessionapry with your client – and yes, the food bloggers were clients, even if they weren't the ones engaging the PR company.

Van véleményed?: