Neked mikor esik jól egy csokor virág? – Flowy

Kosarad

Neked mikor esik jól egy csokor virág?


A virág, legyen az egyetlen szál vagy egy óriás csokor mindig örömöt lop a hangulatunkba. A virág minden részlete egy apró csoda és finomság és a jelenlétével a tavasz és a nyár energiáit sugározza. Egy csokor sok-sok örömöt ad és sokféle apró helyzeten segít keresztül, a BuzzFeeden Flo Perry 23 egyszerű érvet sorolt fel a virágvásárlás mellett:

  1. Segít a rossz napokban. Ha megfáradtál, a gondolataidat betöltik a munka nehézségei és a feszültségek, akkor végy egy csokor virágot és merülj bele azokba a tökéletes formákba, amik megadják neked is az egyensúlyt.
  2. Megérdemelsz egy kis ajándékot. A virág mindig harmóniát sugároz. Ha épp úgy érzed ügyesen vetted az akadályokat egy csokor kálával megerősítheted a benned áramló erőt. 
  3. Beleszerettél egy csokorba a boltban. Az intuíció mindig nagy segítségünkre van, ha beleszeretsz egy csokorba ne állj ellent, a virágok napokig veled lesznek és támogatnak.
  4. Nagyon olcsó csokorra bukkantál. Néha nagyon borsos áron kapni virágot, ezért külön ajánljuk a Flowy-t, mert nálunk a piaci ár feléért vagy harmadáért is csodaszép csokrokat kaphatsz. Nézz be hozzánk!
  5. Virágot venni jó program. Virágok között sétálgatni, nézelődni, ismerkedni a színekkel és formákkal csodálatos elfoglaltság, mert kivon bennünket a rutinokból és apró felfedezésekre hív. Megéri elmerülni a virágcsokrok között.
  6. Mert szeretnél egy szép profilképet. Virágokkal fotózkodni nagyon előnyös, mert a virág felett érzett öröm belőled is kihozza a legszebb arcod.
  7. Egy csokor az ablakban mindig napsütést hoz. Tégy fréziát az ablakodba és legyen bármilyen goromba is az idő a frézia derűssége beragyogja a szoba hangulatát.Frézia
  8. Estéllyé varázsolja a vacsorát. És valóban, egy csokor virág igazi hangulatvarázsló a vacsoraasztalon, mert emelkedettséget és eleganciát sugároz.
  9. A virág azt sejteti, hogy valakinek fontos vagy. Huncut női praktikákat is szolgálhat egy csokor, de a virág őszintesége mögé nem lehet sokáig csalafintaságokkal bújni :)
  10. Kedvességet hoz az otthonodba. A virág kisugárzása, ereje, színei felülírják a lakás minden apró részletét és bearanyozza a szobák tereit. Az illata frissít, üdít és emelkedettséget ad.
  11. Épp rossz passzban voltál és passzolt a cuccaidhoz. Nagyon jól tud esni, amikor a lelkünknek kedves színek nem csak a ruháinkon hanem máshol, például virágokon, virágokban is visszatükröződnek. A színek nagyon mélyen összeforrnak a tudatunkkal és ilyenkor a virág is együtt érez velünk.
  12. Mert jókedvedben épp valami spontánra vágytál. Vidám hangulatban könnyen összekacsintunk a virágokkal, velünk énekelnek ők is, így aztán nem is lesz olyan könnyű a választás, hogy melyik csokorral dalolásszunk majd odahaza.
  13. Szép helyre repít a munkaasztalodtól. A virágok sokfélesége inspirál, távolra is repít, de spontán ötletek forrása is, mert segít újraszőni a gondolataidat.
  14. Megkönnyíti a monoton munkát, mert a színek és formák összekapcsolódnak a kötelességgel és lazítanak, ha nagy a nyomás.
  15. Láttál valakinél egy csokrot és neked is kedved támadt hozzá. Hiszen hatunk egymásra, mindenki és minden állandó kölcsönhatásban van velünk és mások virágos hangulatát könnyű megkívánni és érdemes követni.
  16. Mert megérdemled. Mindannyian megérdemeljük a virágot, legyünk fiúk vagy lányok, a virág, a növények kedvesek a lelkünknek és jó hatással vannak ránk.
  17. Mert felnőttnek érezheted magad. A kollégiumi szobák kavalkádjában a virág egy apró sokk, a parányi harmónia a káoszban.
  18. Illatokkal tölti meg az otthonod. A virág nem csak a szemünket tölti meg a varázsával, de az illatával is tele szívhatjuk az orrunk. Állandó rezgésben tartja az érzékszerveinket.
  19. Különlegesnek érezheted magad. Ha van egy szál virág az asztalodon könnyen a figyelem középpontjába kerülsz. Különösen ha egészen sajátos eleganciájú virágokat válaszatasz. Egyik kedvencünk a papagájvirág, egyetlen szála betölti a tereket.Papagájvirág
  20. Mert hangulatba hoz. A virág örök szimbólum, a szerelem és a szeretet szép és bonyolult érzelmek, a virág önmagában segít mindezt kifejezni.
  21. Néha egészen csodálatos virágokba botlunk. A virágok olyan sokfélék és újszerűek, hogy ámulatba ejtenek a kreativitásukkal.
  22. És olykor csak egyszerűen passzolnak. Néhány napja épp egy balatonfelvidéki réten sétálgattunk és az útközben szedett virágcsokrok minden színe a ruháink részleteit idézte.
  23. Mert épp ezt akartad. Igen, van hogy néha egy csokor virágot úgy teszünk a kosárba mint egy tejet a polcról, épp oly természetesen vannak velünk mint minden egyéb részlet a hétköznapjainkban. A Flowy-n beállíthatod, hogy minden héten érkezzen hozzád egy csodálatos csokor, ami állandó szépséges részlete és része lesz az otthonodnak.

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)