Néhány trükk a virágelrendezéshez <3 – Flowy

Kosarad

Néhány trükk a virágelrendezéshez <3


Látod a különbséget? Néhány egyszerű ötlettel csodaszépen elrendezheted a virágaidat! Olvasd el Melissa tanácsait a thehappierhomemaker.com-ról és csinád magad <3 Virágot minden vázába!

Egyrészt fontos, hogy megtaláld azt a virágot, ami árban és minőségben is megfelelő. A nagyon olcsó virágok gyakran kevés ápolást kapnak és nagyon hamar elhervadnak. A FLOWY kifejezetten minőségi és kedvező árú virágokat ajánl.

Így néz ki egy csokor virág, ha kiveszed a csomagolásból és azonnal vázába rakod. Nem túl ízléses. Sokkal többet is kihozhatsz egy csokorból.

 

A csokron kívül egy ollóra, celluxtra és egy szélesedő szájú vázára van szükséged.

Töltsd félig vízzel a vázád, majd a kép szerint ragassz egymással keresztbe celluxot a szájára. Ezzel kijelölöd a virágok helyét.

A Növényeket vágd a vázához képest másfélszeres méretre és szedd le a leveleket, amik a vízbe érnek.

Kívül érdemes a zöldekkel kezdeni. Zöld elemeket a kertben is könnyen találsz, ezek lehetnek kisebb faágak, egyéb zöld növények. 

Középre és oldalra a nagyobb, domináns virágokat helyezd.

Végül a kisebb virágokkal tüzdeld meg az üresen maradó részeket.
Hát nem gyönyörű? Hogy minél tovább tartsanak a virágok minden nap cseréld a virágok vizét, kissé vágd vissza a szárukat és ha véletlenül van hely a hűtöben esténként tedd hidegre a virágokat. A napos helyeket kerüld.
Virágot minden vázába kíván a FLOWY <3
Forrás: http://www.thehappierhomemaker.com/2015/01/how-to-arrange-grocery-store-flowers/

Van véleményed?:

Először elolvassuk és csak utána közöljük:)